Ndriçues Statik Komodine Eglo 98497 SPADAFORA
Ndriçues Statik Komodine Eglo 98497 SPADAFORA

Ndriçues Statik Komodine Eglo 98497 SPADAFORA

4,900 Lek
11,900 Lek
Ndriçues Statik Komodine Eglo 98497 SPADAFORA  Ndriçues Statik Komodine Eglo, modeli 98497, pjesë e linjës SPADAFORA. I krijuar me një dizanj elegant dhe mjaftë të veçantë. I përshtatshëm për ambiente të brendshme duke i dhënë ambientit një ndriçim cilësor dhe një pamje mjaftë të bukur. Me material cilësor alumin dhe...

Instock

Përshkrimi

Ndriçues Statik Komodine Eglo 98497 SPADAFORA 
  • Ndriçues Statik Komodine Eglo, modeli 98497, pjesë e linjës SPADAFORA.
  • I krijuar me një dizanj elegant dhe mjaftë të veçantë.
  • I përshtatshëm për ambiente të brendshme duke i dhënë ambientit një ndriçim cilësor dhe një pamje mjaftë të bukur.
  • Me material cilësor alumin dhe plastike në ngjyrë transparente dhe të bardhë.
  • Lloji i ndriçuesit: E27

Informacionet Teknike

Marka:

Eglo

Kodi:

98497 

Familja:

SPADAFORA 

Klasa e sigurisë:

2

Tensioni i rrjetit elektrik:

220-240V,50/60Hz

Fuqia e ndricimit:

12 W

Materiali:

Alumin, plastike

Ngjyra:

transparente, e bardhë

Numri i llambave:

1

Lloji i llambës:

LED

Montim në kënd:

JO

Ndërrim i ngjyrës:

JO

Lartësi e ndryshueshme:

JO

Telekomandë:

JO

Shkalla e mbrojtjes:

IP20

Garancia:

5 vjet

 

Përmasat 

Lartësia (në mm):

380

Gjatësia (në mm):

100

Artikuj të lidhur