Ndriçues spot Eglo 97395 Viserba

2,300 Lek
4,900 Lek
Ndriçues spot Eglo 97395 Viserba Ndriçues spot Eglo. Modeli 97395 Viserba Ndriçuesi është në formë spoti me ndricim LED dhe efikasitet energjie GU10, i cili kursen energjinë tuaj. Siguron ndriçim të përgjithshëm në zona të ndryshme të shtëpië suaj. Materiali çelik. Lloji i ndriçuesit GU10-LED. Informacionet Teknike Marka: Eglo Kodi: 97395 Familja: Viserba  Klasa...

Instock

Përshkrimi

Ndriçues spot Eglo 97395 Viserba
  • Ndriçues spot Eglo. Modeli 97395 Viserba
  • Ndriçuesi është në formë spoti me ndricim LED dhe efikasitet energjie GU10, i cili kursen energjinë tuaj.
  • Siguron ndriçim të përgjithshëm në zona të ndryshme të shtëpië suaj.
  • Materiali çelik.
  • Lloji i ndriçuesit GU10-LED.

Informacionet Teknike

Marka:

Eglo

Kodi:

97395

Familja:

Viserba 

Klasa e sigurisë:

1

Tensioni i rrjetit elektrik:

220-240V,50/60Hz

Fuqia e ndricimit:

2X5 W

Materiali:

Celik 

Ngjyra:

Alumin i bardhe, i zi 

Numri i llambave:

2

Lloji i llambes:

GU10- LED 

Montim në kënd:

JO

Ndërrim i ngjyrës:

JO

Lartësi e ndryshueshme:

JO

Telekomandë:

JO

Shkalla e mbrojtjes:

Incl

Garancia:

5 vjet

 

Përmasat 

Lartësia (në mm):

115

Gjatësia (në mm):

270

Gjerësia (në mm):

85

Artikuj të lidhur