Spot Inkaso Eglo 67744 ALBAVILLA

8,700 Lek
Sale
Spot Eglo, modeli 67744, pjesë e linjës ALBAVILLA. Materiali i produktit është çelik dhe alumin me ngjyrë të bardhë. Eshtë një model modern i cili i përshtatet ambienteve të brëndshme si dhomë gjumi, dhomë ndenje, etj. Lloji i ndriçuesit është LED. Përmasat: Lartësia (në mm) 70 Gjerësia (në mm) 68...

Instock

Përshkrimi

Spot Eglo, modeli 67744, pjesë e linjës ALBAVILLA.
Materiali i produktit është çelik dhe alumin me ngjyrë të bardhë.
Eshtë një model modern i cili i përshtatet ambienteve të brëndshme si dhomë gjumi, dhomë ndenje, etj.
Lloji i ndriçuesit është LED.

Përmasat:
Lartësia (në mm) 70
Gjerësia (në mm) 68
Gjatësia (në mm) 154

Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë IP20
Klasa e sigurisë 3
Numri i llambave dhe fuqia: 1X10W

Artikuj të lidhur