Ndriçues mural i jashtëm Eglo 93319 MORINO
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues mural i jashtëm Eglo 93319 MORINO

Available:Në gjëndje
6,300 Lek
Image
Secure
Ndriçues Mural Eglo. Modeli 93319, pjesë e koleksionit MORINO
Ndriçues modern i krijuar me një dizaajn të veçantë dhe shumë të mirë
I përshtatshëm në ndriçimin dhe dekorimin e ambientit të jashtëm të shtëpisë tuaj.
Ndriçoni oborrin tuaj dhe kaloni një mbrëmje të këndshme me familjen ose miqtë.
Materiali alumin në ngjyrën gri të errët.
Lloji i ndriçuesit: LED-MODUL. 3000K (i bardhë i ngrohtë)

Përmasat:
Lartësia (në mm) 180
Gjatësia (në mm) 140
Pjesa e zgjatur (në mm) 105

Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP44
Klasa e sigurisë: 1
Tensioni i rrjetit elektrik: 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës: 220-240V,50/60Hz
Numri I llambave dhe fuqia: 2X2,5W
Ndriçues Mural Eglo. Modeli 93319, pjesë e koleksionit MORINO
Ndriçues modern i krijuar me një dizaajn të veçantë dhe shumë të mirë
I përshtatshëm në ndriçimin dhe dekorimin e ambientit të jashtëm të shtëpisë tuaj.
Ndriçoni oborrin tuaj dhe kaloni një mbrëmje të këndshme me familjen ose miqtë.
Materiali alumin në ngjyrën gri të errët.
Lloji i ndriçuesit: LED-MODUL. 3000K (i bardhë i ngrohtë)
Përmasat: Lartësia (në mm) 180 Gjatësia (në mm) 140
Pjesa e zgjatur (në mm) 105

Informacione teknike: Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP44
Klasa e sigurisë: 1 Tensioni i rrjetit elektrik: 220-240V,50/60Hz Tensioni i punës: 220-240V,50/60Hz Numri I llambave dhe fuqia: 2X2,5W