Ndriçues mural Eglo 97129 Savoy 1
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products
-75%
Ndriçues mural Eglo 97129 Savoy 1

Ndriçues mural Eglo 97129 Savoy 1

Available:Out of Stock
1,100 Lek 4,400 Lek
Secure
Ndriçues mural Eglo. Modeli 97129 Savoy 1
Nje kombinim i dizajnit modern me elegancen klasike.
Do të jetë perfekt për ndricimin shtesë të ambienteve të brendshme.
Materiali çelik dhe koka e ndricuesit qelq.
Lloji i ndriçuesit E27

Përmasat:
Lartësia (në mm): 185
Gjatësia (në mm): 175
Pjesa e zgjatur (në mm): 310

Numri i llambave dhe fuqia: 60W
Shkalla e sigurisë (mbrojtje ndaj lagështirës): IP20
Ndriçues mural Eglo. Modeli 97129 Savoy 1 Nje kombinim i dizajnit modern me elegancen klasike. Do të jetë perfekt për ndricimin shtesë të ambienteve të brendshme. Materiali çelik dhe koka e ndricuesit qelq. Lloji i ndriçuesit E27
Përmasat: Lartësia (në mm): 185 Gjatësia (në mm): 175 Pjesa e zgjatur (në mm): 310
Numri i llambave dhe fuqia: 60W Shkalla e sigurisë (mbrojtje ndaj lagështirës): IP20