Ndriçues mural Eglo 74061 GALENZANA-E
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products
-46%
Ndriçues mural Eglo 74061 GALENZANA-E

Ndriçues mural Eglo 74061 GALENZANA-E

Available:Në gjëndje
3,500 Lek 6,500 Lek
Image
Secure

Ndriçues mural Eglo 74061 GALENZANA-E 

 • Ndriçues Mural Eglo, modeli 74061, pjesë e linjës GALENZANA-E
 • Ky ndriçues mural përbëhet nga materiali alumin dhe plastikë me ngjyrë të zezë.
 • Materiali i xhamit është plastikë e bardhë.
 • Eshtë një model modern që i pështatet ambienteve të brendshme sipas dëshirës kryesisht sipër pasqyrave.
 • Lloji i ndriçuesit është LED.

Informacionet Teknike

Marka:

Eglo

Kodi:

74061 

Familja:

GALENZANA-E 

Klasa e sigurisë:

1

Tensioni i rrjetit elektrik:

220-240V,50/60Hz

Fuqia e ndricimit

7.4 W

Materiali:

Alumin, plastike

Ngjyra:

E zezë

Numri i llambave:

1

Lloji i llambës:

Led

Montim në kënd:

JO

Ndërrim i ngjyrës:

JO

Lartësi e ndryshueshme:

JO

Telekomandë:

JO

Garancia:

5 vjet

 

Përmasat 

Lartësia (në mm):

40

Gjerësia (në mm):

120

Gjatësia (në mm):

400 

Ndriçues mural Eglo 74061 GALENZANA-E 

 • Ndriçues Mural Eglo, modeli 74061, pjesë e linjës GALENZANA-E
 • Ky ndriçues mural përbëhet nga materiali alumin dhe plastikë me ngjyrë të zezë.
 • Materiali i xhamit është plastikë e bardhë.
 • Eshtë një model modern që i pështatet ambienteve të brendshme sipas dëshirës kryesisht sipër pasqyrave.
 • Lloji i ndriçuesit është LED.

Informacionet Teknike

Marka:

Eglo

Kodi:

74061 

Familja:

GALENZANA-E 

Klasa e sigurisë:

1

Tensioni i rrjetit elektrik:

220-240V,50/60Hz

Fuqia e ndricimit

7.4 W

Materiali:

Alumin, plastike

Ngjyra:

E zezë

Numri i llambave:

1

Lloji i llambës:

Led

Montim në kënd:

JO

Ndërrim i ngjyrës:

JO

Lartësi e ndryshueshme:

JO

Telekomandë:

JO

Garancia:

5 vjet

 

Përmasat 

Lartësia (në mm):

40

Gjerësia (në mm):

120

Gjatësia (në mm):

400