Ndriçues i varur Eglo 99811 Gradoli 1
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues i varur Eglo 99811 Gradoli 1

Available:Në gjëndje
20,000 Lek
Image
Secure

Ndriçues i varur Eglo.  Modeli 99811 pjesë e koleksionit Gradoli 1.
Një ndiçues mjaft i bukur që përshtatet me sallonet e shtëpisë ose për ambientet e zyrave të ndryshme. Ky ndriçues bën pjesë në modelet moderne që i sjellë ambientit tuaj një pamje plot jetë.  Materiali është prej çeliku me ngjyrë bronzi.

Përmasat:
Lartësia (në mm) 1100
Diametri (në mm) 710

Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri I llambave dhe fuqia: 8X40W (nuk përfshihet në paketim)

Ndriçues i varur Eglo.  Modeli 99811 pjesë e koleksionit Gradoli 1.
Një ndiçues mjaft i bukur që përshtatet me sallonet e shtëpisë ose për ambientet e zyrave të ndryshme. Ky ndriçues bën pjesë në modelet moderne që i sjellë ambientit tuaj një pamje plot jetë.  Materiali është prej çeliku me ngjyrë bronzi.

Përmasat:
Lartësia (në mm) 1100
Diametri (në mm) 710

Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri I llambave dhe fuqia: 8X40W (nuk përfshihet në paketim)