Ndriçues i varur Eglo 900472 Ruotale
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues i varur Eglo 900472 Ruotale

Available:Në gjëndje
25,000 Lek
Image
Secure
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 900472 pjesë e koleksionit Ruotale. Ndriçues me një dizajn modern, futuristik dhe tepër unik.  
I përshtatshëm për dekorimin e ambienteve të ndryshme, të brendshme.
Materiali cilësor i alumin dhe celikut në ngjyrë të zezë.
Ndricimi është LED, 3000K (i bardhë, i ngrohtë).
Lumen 4800
 
Përmasat:
Lartësia (në mm): 1500
Diametri (në mm): 550

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 1X37W
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 900472 pjesë e koleksionit Ruotale. Ndriçues me një dizajn modern, futuristik dhe tepër unik.   I përshtatshëm për dekorimin e ambienteve të ndryshme, të brendshme.
Materiali cilësor i alumin dhe celikut në ngjyrë të zezë.
Ndricimi është LED, 3000K (i bardhë, i ngrohtë). Lumen 4800   Përmasat: Lartësia (në mm): 1500 Diametri (në mm): 550
Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 1X37W