Ndriçues i varur Eglo 43552 Ipsden
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues i varur Eglo 43552 Ipsden

Available:Në gjëndje
27,000 Lek
Image
Secure
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 43552 pjesë e koleksionit Ipsden
Stil me temë vintage që dallohet nga thjeshtësia me një dizajn mjaftë të bukur dhe të veçantë. Stili i tij e bën të përshtatshëm për të dekoruar ambientet e brenshme si zyra, sallone, ambiente studimi, sallë ngrënjeje etj.
Ndriçuesi kombinon në mënyrë të mrekullueshme materialet - çelik i zi me dru.
Lloji i ndriçuesit E27
 
Përmasat
Lartësia (në mm) 1100
Gjerësia (në mm) 220
Gjatësia (në mm) 1005
 
Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtje ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 5X40W
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 43552 pjesë e koleksionit Ipsden Stil me temë vintage që dallohet nga thjeshtësia me një dizajn mjaftë të bukur dhe të veçantë. Stili i tij e bën të përshtatshëm për të dekoruar ambientet e brenshme si zyra, sallone, ambiente studimi, sallë ngrënjeje etj. Ndriçuesi kombinon në mënyrë të mrekullueshme materialet - çelik i zi me dru. Lloji i ndriçuesit E27   Përmasat Lartësia (në mm) 1100 Gjerësia (në mm) 220 Gjatësia (në mm) 1005  
Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtje ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 5X40W