Spot i jashtem Eglo 93482 LAMEDO
Spot i jashtem Eglo 93482 LAMEDO
Spot i jashtem Eglo 93482 LAMEDO

Spot i jashtem Eglo 93482 LAMEDO

3,900 Lek
Sale
Spot Eglo, modeli 93482, pjesë e linjës LAMEDO. Materiali i produktit është çelik me inox ngjyrë çelik me inox ndersa materiali i xhamit është qelq saten me ngjyrë të bardhë. Eshtë një model i thjesht i cili i përshtatet ambienteve të brëndshme si dhomë gjumi, dhomë ndenje, etj. Lloji i ndriçuesit...

Instock

Përshkrimi

Spot Eglo, modeli 93482, pjesë e linjës LAMEDO.
Materiali i produktit është çelik me inox ngjyrë çelik me inox ndersa materiali i xhamit është qelq saten me ngjyrë të bardhë.
Eshtë një model i thjesht i cili i përshtatet ambienteve të brëndshme si dhomë gjumi, dhomë ndenje, etj.
Lloji i ndriçuesit është LED-MODUL.

Përmasat:
Diametri (në mm) 100

Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë IP65, IP67
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik: 220-230V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 1X2,5W

Artikuj të lidhur