Ndricues i jashtem Horoz Twist
Ndricues i jashtem Horoz Twist
Ndricues i jashtem Horoz Twist

Ndricues i jashtem Horoz Twist

2,900 Lek
Sale
Ndricues i jashtem Horoz Twist 5/7 W Ndricues i jashtem Horoz Twist, me nivel mbrojtjeje IP65. Ndriçuesi është prej metali dhe është projektuar për të ndriçuar zonat e peizazhit të kopshtarisë dhe fasadat e ndërtesave. Teknologjia POWER LED e përdorur në ndriçimin arkitektonik garanton një jetëgjatësi minimale të llambës deri në...

Instock

Përshkrimi

Ndricues i jashtem Horoz Twist 5/7 W

  • Ndricues i jashtem Horoz Twist, me nivel mbrojtjeje IP65. Ndriçuesi është prej metali dhe është projektuar për të ndriçuar zonat e peizazhit të kopshtarisë dhe fasadat e ndërtesave.
  • Teknologjia POWER LED e përdorur në ndriçimin arkitektonik garanton një jetëgjatësi minimale të llambës deri në 25,000 orë.
  • Ndriçimi i drejtuar i fasadave ju lejon të theksoni tiparet e ndërtesave dhe të siguroni ndriçimin e zonave fqinje të shtëpisë dhe kopshtarisë peizazhore.
  • Shkallë e lartë mbrojtjeje ndaj ndikimeve agresive mjedisore, falë përdorimit të bojës me rezistencë të lartë rezistente ndaj nxehtësisë.


Informacione teknike

Marka

Horoz

Origjina

Turqi

Kodi

  • 076-042-0005
  • 076-042-0007

Tensioni: 

85-265V  / 50-60Hz

Fuqia:

5/7 WATT

Fluksi i ndritshëm:

350/442 lm

Temperatura e ngjyrave:

4200 K

Lloji LED:

2x2 Power LED @SMD LED

Jeta mesatare:

25.000 orë

Shkalla e mbrojtjes

IP65

Garancia

3 vjet


Artikuj të lidhur