Ndriçues i jashtëm Eglo 98267 Doninni 1
Ndriçues i jashtëm Eglo 98267 Doninni 1
Ndriçues i jashtëm Eglo 98267 Doninni 1
Ndriçues i jashtëm Eglo 98267 Doninni 1
Ndriçues i jashtëm Eglo 98267 Doninni 1
Ndriçues i jashtëm Eglo 98267 Doninni 1

Ndriçues i jashtëm Eglo 98267 Doninni 1

5,900 Lek
11,000 Lek
Ndriçues i jashtëm Eglo 98267 Doninni 1 Ndriçues toksor statik Eglo. Modeli 98267 Doninni 1 Dizajn modern, i ideuar për ambiente të jashtme si kopshte, oborre etj. Ndriçimi LED, 3000K (i bardhë, i ngrohtë), lumen 600. Materiali alumin dhe plastikë me ngjyrë të bardhë. Informacionet Teknike Marka: Eglo Kodi: 98267...

Instock

Përshkrimi

Ndriçues i jashtëm Eglo 98267 Doninni 1
  • Ndriçues toksor statik Eglo. Modeli 98267 Doninni 1
  • Dizajn modern, i ideuar për ambiente të jashtme si kopshte, oborre etj.
  • Ndriçimi LED, 3000K (i bardhë, i ngrohtë), lumen 600.
  • Materiali alumin dhe plastikë me ngjyrë të bardhë.

Informacionet Teknike

Marka:

Eglo

Kodi:

98267

Familja:

Doninni 1 

Klasa e sigurisë:

1

Tensioni i rrjetit elektrik:

220-240V,50/60Hz

Fuqia e ndricimit:

6W

Klasa e energjise:

F

Materiali:

Alumin, plastik

Ngjyra:

E bardhe

Numri i llambave:

1

Lloji i llambës:

Led

Montim në kënd:

JO

Ndërrim i ngjyrës:

JO

Telekomande

JO

Bateria

JO

Garancia:

5 vjet

 

Përmasat 

Lartësia (në mm):

400

Gjatesia (në mm):

135

Gjeresia (në mm):

75

Artikuj të lidhur