Ndriçues i jashtëm Eglo 93367 Redondo
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products
-50%
Ndriçues i jashtëm Eglo 93367 Redondo
Ndriçues i jashtëm Eglo 93367 Redondo
Ndriçues i jashtëm Eglo 93367 Redondo

Ndriçues i jashtëm Eglo 93367 Redondo

Available:Në gjëndje
3,200 Lek 6,500 Lek
Image
Secure
Ndriçues i jashtëm Eglo. Modeli 93367 pjesë e koleksionit Redondo
Ndriçues mural me dizajn modern dhe shumë të veçantë.
I krijuar për të dekoruar ambientet e jashtme.
Me material cilësor çeliku në ngjyrë të bardhë
Ndriçimi LED (i bardhë i ngrohtë)

Përmasat
Lartësia (në mm) 175
Gjatësia (në mm) 160
Pjesa e zgjatur (në mm) 125

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP44
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-230V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-230V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia 2X2,5W
Ndriçues i jashtëm Eglo. Modeli 93367 pjesë e koleksionit Redondo
Ndriçues mural me dizajn modern dhe shumë të veçantë.
I krijuar për të dekoruar ambientet e jashtme.
Me material cilësor çeliku në ngjyrë të bardhë
Ndriçimi LED (i bardhë i ngrohtë)

Përmasat
Lartësia (në mm) 175
Gjatësia (në mm) 160
Pjesa e zgjatur (në mm) 125

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP44
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-230V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-230V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia 2X2,5W