Ndriçues i varur Eglo 98688 Okinzuri
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues i varur Eglo 98688 Okinzuri

Available:Në gjëndje
18,900 Lek
Image
Secure
Ndricues i varur Eglo. Modeli 98688, pjesë e koleksionit Okinzuri.
Ndriçues modern i krijuar me një pamje të veçantë, të thjeshtë dhe shumë të bukur.
I përshtatshëm në ndriçimin dhe dekorimin e ambienteve të brendshme të shtëpisë suaj apo dhe zyrës.  
Ndriçoni dhe zbukuroni ambientin tuaj të brendshëm me ndriçuesit më të mirë nga "Eglo".

Materiali cilësor çelik në ngjyrë të zezë
Lloji i ndricuesit E27
 
Përmasat:
Lartësia (në mm): 1100
Diametri (në mm): 450

Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 1X60W
Ndricues i varur Eglo. Modeli 98688, pjesë e koleksionit Okinzuri.
Ndriçues modern i krijuar me një pamje të veçantë, të thjeshtë dhe shumë të bukur. I përshtatshëm në ndriçimin dhe dekorimin e ambienteve të brendshme të shtëpisë suaj apo dhe zyrës.  
Ndriçoni dhe zbukuroni ambientin tuaj të brendshëm me ndriçuesit më të mirë nga "Eglo".

Materiali cilësor çelik në ngjyrë të zezë
Lloji i ndricuesit E27   Përmasat: Lartësia (në mm): 1100 Diametri (në mm): 450
Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
Klasa e sigurisë 2 Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz Numri i llambave dhe fuqia: 1X60W