Ndriçues i varur Eglo 98628 Mioglia 1
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues i varur Eglo 98628 Mioglia 1

Available:Në gjëndje
23,000 Lek
Image
Secure
Ndriçues i varur Eglo 98628 Mioglia 1
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 98628, pjesë e koleksionit Mioglia 1.
Ndriçues modern i krijuar me një dizanj të veçantë, elegant dhe të bukur.
I përshtatshëm në ndriçimin dhe dekorimin e ambienteve të brendshme të shtëpisë suaj dhe jo vetëm.  Ndriçimi cilësor dhe pamja mjaftë e bukur e bëjn këtë Ndriçues i varur Eglo 98628 Mioglia 1 të përshtatshëm për ju. Kokat e ndriçuesit jan të rrethuar me grimca kristalesh duke i dhënë kështu një ndriçim të mrekullueshëm dhe një pamje unike ambientit tuaj.
Ndriçoni dhe zbukuroni ambientin tuaj të brendshëm me ndriçuesit më të mirë nga "Eglo"
Materiali çelik në ngjyrë kromi dhe kontura plastike.
Lloji i ndricuesit E14
Përmasat:
 • Lartësia (në mm) 1100
 • Gjerësia (në mm) 150
 • Gjatësia (në mm) 975
Informacione teknike:
 • Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
 • Klasa e sigurisë 1
 • Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
 • Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
 • Numri i llambave dhe fuqia 4X25W 
Ndriçues i varur Eglo 98628 Mioglia 1 Ndriçues i varur Eglo. Modeli 98628, pjesë e koleksionit Mioglia 1. Ndriçues modern i krijuar me një dizanj të veçantë, elegant dhe të bukur.
I përshtatshëm në ndriçimin dhe dekorimin e ambienteve të brendshme të shtëpisë suaj dhe jo vetëm.  Ndriçimi cilësor dhe pamja mjaftë e bukur e bëjn këtë Ndriçues i varur Eglo 98628 Mioglia 1 të përshtatshëm për ju. Kokat e ndriçuesit jan të rrethuar me grimca kristalesh duke i dhënë kështu një ndriçim të mrekullueshëm dhe një pamje unike ambientit tuaj.
Ndriçoni dhe zbukuroni ambientin tuaj të brendshëm me ndriçuesit më të mirë nga "Eglo"
Materiali çelik në ngjyrë kromi dhe kontura plastike.
Lloji i ndricuesit E14 Përmasat:
 • Lartësia (në mm) 1100
 • Gjerësia (në mm) 150
 • Gjatësia (në mm) 975
Informacione teknike:
 • Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
 • Klasa e sigurisë 1
 • Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
 • Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
 • Numri i llambave dhe fuqia 4X25W