Ndriçues i varur Eglo 98615 Alobrase
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues i varur Eglo 98615 Alobrase

Available:Në gjëndje
7,500 Lek
Image
Secure
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 98615, pjesë e koleksionit Alobrase.
Ndriçues modern i krijuar me një pamje të thjeshtë elegante dhe shumë të bukur.
I përshtatshëm në ndriçimin dhe dekorimin e ambienteve të brendshme të shtëpisë suaj apo dhe zyrës.
Ndriçoni dhe zbukuroni ambientin tuaj të brendshëm me ndriçuesit më të mirë nga "Eglo".

Materiali çelik në ngjyrë kromi dhe kontura qelq në të zezë transparente.
Lloji i ndriçuesit E27

Permasat:
Lartësia e artikullit (në mm) 1100
Diametri i artikullit (në mm) 200

Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë: 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 1X40W
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 98615, pjesë e koleksionit Alobrase. Ndriçues modern i krijuar me një pamje të thjeshtë elegante dhe shumë të bukur. I përshtatshëm në ndriçimin dhe dekorimin e ambienteve të brendshme të shtëpisë suaj apo dhe zyrës.
Ndriçoni dhe zbukuroni ambientin tuaj të brendshëm me ndriçuesit më të mirë nga "Eglo".

Materiali çelik në ngjyrë kromi dhe kontura qelq në të zezë transparente.
Lloji i ndriçuesit E27
Permasat: Lartësia e artikullit (në mm) 1100
Diametri i artikullit (në mm) 200

Informacione teknike: Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20 Klasa e sigurisë: 2 Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz Numri i llambave dhe fuqia: 1X40W