Ndriçues i varur Eglo 98588 Almeida 1
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products
-36%
Ndriçues i varur Eglo 98588 Almeida 1
Ndriçues i varur Eglo 98588 Almeida 1
Ndriçues i varur Eglo 98588 Almeida 1

Ndriçues i varur Eglo 98588 Almeida 1

Available:Në gjëndje
8,900 Lek 14,000 Lek
Image
Secure

Ndriçues i varur Eglo. Modeli 98588 i koleksionit Almeida 1. Ky ndriçues është bërë prej çeliku të avulluar me strukturë të zezë dhe hijeve të tekstilit gri, të bardhë dhe të zi. Pesë burime të dritës E14 përdoren për të siguruar një hije të këndshme të dritës. Seria Almeida 1 bind me ndriçuesit në një dizajn të thjeshtë por shumë të bukur dhe modern. Mund të themi me siguri që ky ndriçues është padyshim një burim i mrekullueshëm drite për dhomat tuaja.

Përmasat
Lartësia (në mm) 1100
Gjerësia (në mm) 255
Gjatësia (në mm) 1200
Gjatësia e kanopit (në mm) 300
Gjerësia e kanopit (në mm) 54
Lartësia e kanopit (në mm) 36

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështisë) IP20
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia 5X25W

Ndriçues i varur Eglo. Modeli 98588 i koleksionit Almeida 1. Ky ndriçues është bërë prej çeliku të avulluar me strukturë të zezë dhe hijeve të tekstilit gri, të bardhë dhe të zi. Pesë burime të dritës E14 përdoren për të siguruar një hije të këndshme të dritës. Seria Almeida 1 bind me ndriçuesit në një dizajn të thjeshtë por shumë të bukur dhe modern. Mund të themi me siguri që ky ndriçues është padyshim një burim i mrekullueshëm drite për dhomat tuaja.

Përmasat
Lartësia (në mm) 1100
Gjerësia (në mm) 255
Gjatësia (në mm) 1200
Gjatësia e kanopit (në mm) 300
Gjerësia e kanopit (në mm) 54
Lartësia e kanopit (në mm) 36

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështisë) IP20
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia 5X25W