Ndriçues i varur Eglo 98526 Albaraccini
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues i varur Eglo 98526 Albaraccini

Available:Në gjëndje
42,100 Lek
Image
Secure
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 98526 pjesë e familjes Albaraccini. Një ndriçues që bënë pjesë në familjen e llambadarëve modern. Mjaftë i bukur, i thjeshtë në dizajn dhe tepër i veçantë.  I përshtatshëm për ambientet e brendshme kryesisht në sallonin e shtëpisë. Me material mjaft cilësor çeliku në ngjyrë të zezë dhe kokat e dritës janë prej xhami në ngjyrë të artë.

Përmasat
Lartësia (në mm) 1500
Diametri (në mm) 585

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështisë) IP20
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia 5X40W
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 98526 pjesë e familjes Albaraccini. Një ndriçues që bënë pjesë në familjen e llambadarëve modern. Mjaftë i bukur, i thjeshtë në dizajn dhe tepër i veçantë.  I përshtatshëm për ambientet e brendshme kryesisht në sallonin e shtëpisë. Me material mjaft cilësor çeliku në ngjyrë të zezë dhe kokat e dritës janë prej xhami në ngjyrë të artë.

Përmasat
Lartësia (në mm) 1500
Diametri (në mm) 585

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështisë) IP20
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia 5X40W