Spot Eglo 98522 RONZANO 1

5,500 Lek
Sale
Spot Eglo, modeli 98522, pjesë e linjës RONZANO 1. Materiali i produktit është çelik me ngjyrë të zezë dhe të argjendë. Lloji i ndriçuesit është WARM WHITE. . Përmasat: Diametri (në mm) 165 . Informacione teknike: Shkalla e sigurisë IP20 Klasa e sigurisë 2 Tensioni i rrjetit elektrik: 220-240V,50/60Hz Numri i llambave dhe fuqia: 5W...

Instock

Përshkrimi

Spot Eglo, modeli 98522, pjesë e linjës RONZANO 1.
Materiali i produktit është çelik me ngjyrë të zezë dhe të argjendë.
Lloji i ndriçuesit është WARM WHITE.
.
Përmasat:
Diametri (në mm) 165
.
Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik: 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 5W

Artikuj të lidhur