Ndricues i varur Eglo 97841 Roccaforte
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndricues i varur Eglo 97841 Roccaforte

Available:Në gjëndje
15,500 Lek
Image
Secure
Ndricues i varur Eglo Modeli 97841 i koleksionit Roccaforte. Kjo pamje e veçante që e karakterizn e bën këtë ndriçues një nga më të bukurit dhe modernet. Me formën e një kupole sferike të detajuar kështiu si një kub me vijëzim trekëndor,  dhe kombinimi në fund gjithashtu i ngjyrës së zezë me ate gold, i jep këtij ndriçuesi një pamje mjaftë të bukur ideal për të qenë modern dhe bashkëkohor.

Përmasat
Lartësia (në mm) 1100
Diametri (në mm) 400

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështisë) IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia 1X60W
Ndricues i varur Eglo Modeli 97841 i koleksionit Roccaforte. Kjo pamje e veçante që e karakterizn e bën këtë ndriçues një nga më të bukurit dhe modernet. Me formën e një kupole sferike të detajuar kështiu si një kub me vijëzim trekëndor,  dhe kombinimi në fund gjithashtu i ngjyrës së zezë me ate gold, i jep këtij ndriçuesi një pamje mjaftë të bukur ideal për të qenë modern dhe bashkëkohor.

Përmasat
Lartësia (në mm) 1100
Diametri (në mm) 400

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështisë) IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia 1X60W