Ndriçues Statik Komodine Eglo 94753 NOVENTA
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products
-60%
Ndriçues Statik Komodine Eglo 94753 NOVENTA
Ndriçues Statik Komodine Eglo 94753 NOVENTA
Ndriçues Statik Komodine Eglo 94753 NOVENTA

Ndriçues Statik Komodine Eglo 94753 NOVENTA

Available:Out of Stock
2,400 Lek 6,000 Lek
Secure
Ndriçues Statik Komodine Eglo, modeli 94753, pjesë e koleksionit NOVENTA.
I krijuar me një dizajn të thjeshtë shumë të bukur. Një ndriçues i krijuar për ta bërë ambientin tuaj të punës studimit apo ndenjes më të këndshëm.
Me material cilësor të çelikut në ngjyrë kromi dhe xhami transparent
Lloji i ndriçuesit: LED 300K (i bardhë i ngrohtë)

Përmasat:
Lartësia (në mm) 410
Diametri (në mm) 105.0
Diametri i bazës (në mm) 120.0

Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik: 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 1X3,3W
Ndriçues Statik Komodine Eglo, modeli 94753, pjesë e koleksionit NOVENTA.
I krijuar me një dizajn të thjeshtë shumë të bukur. Një ndriçues i krijuar për ta bërë ambientin tuaj të punës studimit apo ndenjes më të këndshëm.
Me material cilësor të çelikut në ngjyrë kromi dhe xhami transparent
Lloji i ndriçuesit: LED 300K (i bardhë i ngrohtë)
Përmasat: Lartësia (në mm) 410
Diametri (në mm) 105.0
Diametri i bazës (në mm) 120.0

Informacione teknike: Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës IP20 Klasa e sigurisë 2 Tensioni i rrjetit elektrik: 220-240V,50/60Hz Numri i llambave dhe fuqia: 1X3,3W