Ndriçues i varur Eglo 94744 Coretto 2
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues i varur Eglo 94744 Coretto 2

Available:Out of Stock
5,700 Lek
Secure
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 94744, pjesë e linjës Coretto 2
Ndriçues modern i krijuar me një pamje të thjeshtë, elegante dhe shumë të bukur në formën e kupës.
I përshtatshëm në ndriçimin dhe dekorimin e ambienteve të brendshme të shtëpisë suaj  apo dhe të zyrave.
Ndriçoni dhe zbukuroni ambientin tuaj të brendshëm me ndriçuesit më të mirë nga "Eglo"
Material çeliku, ngjyrë bakri.
Lloji i ndriçuesit E27

Permasat:
Lartësia (në mm) 1100
Diametri (në mm) 190

Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20 
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri I llambave dhe fuqia 1X60W
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 94744, pjesë e linjës Coretto 2 Ndriçues modern i krijuar me një pamje të thjeshtë, elegante dhe shumë të bukur në formën e kupës. I përshtatshëm në ndriçimin dhe dekorimin e ambienteve të brendshme të shtëpisë suaj  apo dhe të zyrave.
Ndriçoni dhe zbukuroni ambientin tuaj të brendshëm me ndriçuesit më të mirë nga "Eglo"
Material çeliku, ngjyrë bakri. Lloji i ndriçuesit E27
Permasat: Lartësia (në mm) 1100 Diametri (në mm) 190
Informacione teknike: Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20  Klasa e sigurisë 2 Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz Numri I llambave dhe fuqia 1X60W