Ndriçues i varur Eglo 93467 Montefio
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues i varur Eglo 93467 Montefio

Available:Out of Stock
9,900 Lek 43,100 Lek
Secure
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 93467, pjesë e koleksionit Montefio
Ndriçues modern i krijuar me një dizanj të thjeshtë, elegant dhe shumë të veçantë me 3 llamba për ndriçim me lartësinë e rregullueshme sipas dëshirës.
I përshtatshëm në ndriçimin dhe dekorimin e ambienteve të brendshme të shtëpisë suaj dhe jo vetëm. I duhuri për të tërhequr vëmendje dhe për ti dhënë vendit një pamje të bukur me ndriçim cilësor. Ajo çka ju mungon për ta bërë ambientin tuaj unik.
Ndriçoni dhe zbukuroni ambientin tuaj të brendshëm me ndriçuesit më të mirë nga "Eglo"
Materiali çelik në ngjyrë gri të hapur dhe kokat e ndriçuesit qelq në ngjyrë të bardhë
Lloji i ndiçuesit, 3000K (i bardhë i ngrohtë)
 
Permasat:
Lartësia minimale (në mm) 880
Lartësia mesatare (në mm) 1100
Lartësia maksimale (në mm) 1300
Diametri (në mm) 420
Lartësia e kanopit (në mm) 40
Diametri i kanopes (në mm) 350

Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 12V
Tensioni 100-240
Numri i llambave dhe fuqia: 3X6W

Ndriçues i varur Eglo. Modeli 93467, pjesë e koleksionit Montefio Ndriçues modern i krijuar me një dizanj të thjeshtë, elegant dhe shumë të veçantë me 3 llamba për ndriçim me lartësinë e rregullueshme sipas dëshirës.
I përshtatshëm në ndriçimin dhe dekorimin e ambienteve të brendshme të shtëpisë suaj dhe jo vetëm. I duhuri për të tërhequr vëmendje dhe për ti dhënë vendit një pamje të bukur me ndriçim cilësor. Ajo çka ju mungon për ta bërë ambientin tuaj unik.
Ndriçoni dhe zbukuroni ambientin tuaj të brendshëm me ndriçuesit më të mirë nga "Eglo"
Materiali çelik në ngjyrë gri të hapur dhe kokat e ndriçuesit qelq në ngjyrë të bardhë
Lloji i ndiçuesit, 3000K (i bardhë i ngrohtë)
  Permasat:
Lartësia minimale (në mm) 880
Lartësia mesatare (në mm) 1100
Lartësia maksimale (në mm) 1300
Diametri (në mm) 420 Lartësia e kanopit (në mm) 40 Diametri i kanopes (në mm) 350

Informacione teknike: Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20 Klasa e sigurisë 2 Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz Tensioni i punës 12V Tensioni 100-240 Numri i llambave dhe fuqia: 3X6W