Ndriçues i varur Eglo 86814 Optica
Ndriçues i varur Eglo 86814 Optica
Ndriçues i varur Eglo 86814 Optica

Ndriçues i varur Eglo 86814 Optica

14,000 Lek
Sale
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 86814, pjesë e koleksionit Optica. Ndriçues modern i krijuar me një pamje të thjeshtë minimaliste dhe shumë të bukur. I përshtatshëm në ndriçimin dhe dekorimin e të gjithë ambienteve të brendshme si në shtëpi dhe jo vetëm.Ndriçoni dhe zbukuroni ambientin tuaj të brendshëm me ndriçuesit...

Instock

Përshkrimi

Ndriçues i varur Eglo. Modeli 86814, pjesë e koleksionit Optica.
Ndriçues modern i krijuar me një pamje të thjeshtë minimaliste dhe shumë të bukur.
I përshtatshëm në ndriçimin dhe dekorimin e të gjithë ambienteve të brendshme si në shtëpi dhe jo vetëm.
Ndriçoni dhe zbukuroni ambientin tuaj të brendshëm me ndriçuesit më të mirë nga "Eglo"
Materiali çelik në ngjyrë gri dhe të bardhë dhe kontura qelq në ngjyrë të bardhë.
Lloji i ndriçuesit E27

Përmasat:
Lartësia (në mm) 1100
Diametri (në mm) 350

Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri I llambave dhe fuqia 2X60W

Artikuj të lidhur