Ndriçues mural Eglo 75238 ODERZO 1
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products
-56%
Ndriçues mural Eglo 75238 ODERZO 1

Ndriçues mural Eglo 75238 ODERZO 1

Available:Në gjëndje
1,490 Lek 3,400 Lek
Image
Secure
Ndriçues Mural Eglo, modeli 75238, pjesë e linjës ODERZO 1
Ky ndriçues përbëhet nga materiali plastikë, çelik me një ngjyrë kromi, ndërsa materiali i konturës është plastikë e bardhë.
Eshtë një model i thjeshtë që i pështatet ambienteve të brendshme si kuzhinë, banjë etj
Lloji i ndriçuesit është LED.

Përmasat:
Diametri (në mm) 80
Pesha 0,18 Kilogram

Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë: 1
Tensioni i rrjetit elektrik: 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës: 220-230V,50/60Hz
Numri I llambave dhe fuqia: 1X3,8W
Ndriçues Mural Eglo, modeli 75238, pjesë e linjës ODERZO 1 Ky ndriçues përbëhet nga materiali plastikë, çelik me një ngjyrë kromi, ndërsa materiali i konturës është plastikë e bardhë. Eshtë një model i thjeshtë që i pështatet ambienteve të brendshme si kuzhinë, banjë etj Lloji i ndriçuesit është LED.
Përmasat: Diametri (në mm) 80 Pesha 0,18 Kilogram
Informacione teknike: Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë: 1 Tensioni i rrjetit elektrik: 220-240V,50/60Hz Tensioni i punës: 220-230V,50/60Hz Numri I llambave dhe fuqia: 1X3,8W