Ndriçues i varur Eglo 49991 Carlton 1
Ndriçues i varur Eglo 49991 Carlton 1
Ndriçues i varur Eglo 49991 Carlton 1

Ndriçues i varur Eglo 49991 Carlton 1

20,900 Lek
Sale
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 49991, pjesë e koleksionit Carlton 1 Ndriçues me temë të stilit retro Vintage. I krijuar me një dizanj të bukur, unik mjaftë të veçantë në formën e një kafazi.I përshtatshëm në ndriçimin dhe dekorimin e ambienteve të brendshme të shtëpisë suaj dhe jo vetëm. I...

Instock

Përshkrimi

Ndriçues i varur Eglo. Modeli 49991, pjesë e koleksionit Carlton 1
Ndriçues me temë të stilit retro Vintage.
I krijuar me një dizanj të bukur, unik mjaftë të veçantë në formën e një kafazi.

I përshtatshëm në ndriçimin dhe dekorimin e ambienteve të brendshme të shtëpisë suaj dhe jo vetëm. I duhuri për të tërhequr vëmendje dhe për ti dhënë vendit një pamje unike me ndriçim ideal.
Jepini vetes mundësinë e të pasurit atë çka dëshironi.

Ndriçoni dhe zbukuroni ambientin tuaj të brendshëm me ndriçuesit më të mirë nga "Eglo"
Materiali celik me ndërthurje të ngjyrave të zezë dhe gold.
Ndriçimi E27.

Përmasat:
Lartësia (në mm) 1100
Gjerësia (në mm) 205
Gjatësia (në mm) 805
Gjatësia e kanopit (në mm) 710
Gjerësia e kanopit (në mm) 48
Lartësia e kanopit (në mm) 24
 
Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtje ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë: 1
Tensioni i rrjetit elektrik: 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës: 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 3X60W 

Artikuj të lidhur