Ndriçues i varur Eglo 43304 Pompeya
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues i varur Eglo 43304 Pompeya

Available:Në gjëndje
11,900 Lek
Image
Secure
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 43304 i koleksionit Pompeya.  I karakterizuar nga një dizajn unik. Ky ndriçues është perfekt për të dekoruar ambientet e brendshme.  Ideal plot sharm dhe elegancë.  Me material çeliku në ngjyrë të zezë. Ky është  thjeshtë ndriçuesi i duhur për ju.

Përmasat
Lartësia (në mm) 1100
Gjerësia (në mm) 440
Gjatësia (në mm) 450

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështisë) IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia 1X60W
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 43304 i koleksionit Pompeya.  I karakterizuar nga një dizajn unik. Ky ndriçues është perfekt për të dekoruar ambientet e brendshme.  Ideal plot sharm dhe elegancë.  Me material çeliku në ngjyrë të zezë. Ky është  thjeshtë ndriçuesi i duhur për ju.

Përmasat
Lartësia (në mm) 1100
Gjerësia (në mm) 440
Gjatësia (në mm) 450

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështisë) IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia 1X60W