Ndriçues i varur Eglo 43067 Hunningham
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues i varur Eglo 43067 Hunningham

Available:Në gjëndje
12,900 Lek
Image
Secure
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 43067 pjesë e koleksionit Hunningham.
Ndriçues modern i krijuar me një dizanj, elegant të bukur dhe shumë të veçantë.
I përshtatshëm në ndriçimin dhe dekorimin e ambienteve të brendshme të shtëpisë suaj dhe jo vetëm.  Ndriçimi cilësor dhe pamja mjaft unike e këtij ndriçuesi e bëjnë atë idealin për dekorin që ju dëshironi të keni. Jepini vetes munësinë e zgjedhjes për më të mirën,
Ndriçoni dhe zbukuroni ambientin tuaj të brendshëm me ndriçuesit më të mirë nga "Eglo"
Materiali prej çeliku në ngjyrë të zezë ose gold.

Përmasat
Lartësia (në mm) 1100
Diametri (në mm) 405

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë  (mbrojtja ndaj lagështisë) IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 1X60W
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 43067 pjesë e koleksionit Hunningham.
Ndriçues modern i krijuar me një dizanj, elegant të bukur dhe shumë të veçantë.
I përshtatshëm në ndriçimin dhe dekorimin e ambienteve të brendshme të shtëpisë suaj dhe jo vetëm.  Ndriçimi cilësor dhe pamja mjaft unike e këtij ndriçuesi e bëjnë atë idealin për dekorin që ju dëshironi të keni. Jepini vetes munësinë e zgjedhjes për më të mirën,
Ndriçoni dhe zbukuroni ambientin tuaj të brendshëm me ndriçuesit më të mirë nga "Eglo"
Materiali prej çeliku në ngjyrë të zezë ose gold.

Përmasat
Lartësia (në mm) 1100
Diametri (në mm) 405

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë  (mbrojtja ndaj lagështisë) IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 1X60W