Ndriçues i varur Eglo 39758 Skoura
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products
-64%
Ndriçues i varur Eglo 39758 Skoura
Ndriçues i varur Eglo 39758 Skoura
Ndriçues i varur Eglo 39758 Skoura

Ndriçues i varur Eglo 39758 Skoura

Available:Në gjëndje
25,900 Lek 73,000 Lek
Image
Secure
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 39758 i koleksionit Skoura.
Një ndriçues mjaftë i veçantë me një dizajn tepër të bukur që lehtësisht vendoset në thuajse çdo ambient të shtëpisë. Modern është fjala që i përshtatet. Me material cilësor çeliku në ngjyrat të zezë ose bronz. I krijuar për ju. Sillni të renë në shtëpinë tuaj.
Lloji i ndriçuesit E27

Përmasat
Lartësia (në mm) 1500
Gjerësia (në mm) 675
Gjatësia (në mm) 700
Lartësia e kanopit (në mm) 25
Diametri i kanopes (në mm) 150

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështisë) IP20
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia 3X60W
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 39758 i koleksionit Skoura.
Një ndriçues mjaftë i veçantë me një dizajn tepër të bukur që lehtësisht vendoset në thuajse çdo ambient të shtëpisë. Modern është fjala që i përshtatet. Me material cilësor çeliku në ngjyrat të zezë ose bronz. I krijuar për ju. Sillni të renë në shtëpinë tuaj.
Lloji i ndriçuesit E27

Përmasat
Lartësia (në mm) 1500
Gjerësia (në mm) 675
Gjatësia (në mm) 700
Lartësia e kanopit (në mm) 25
Diametri i kanopes (në mm) 150

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështisë) IP20
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia 3X60W