Ndriçues i varur Eglo 39714 Nucetto
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues i varur Eglo 39714 Nucetto

Available:Në gjëndje
68,000 Lek
Image
Secure
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 39714 i koleksionit Nucetto. Ndriçuesi modern Nucetto i sjellë ky në formën e një llambadari modern, duke bashkuar kështu klasin dhe modernen. I sjell ambientit të cilin dekoron një pamje të bukur dhe të kohëve të fundit duke i dhënë ambientit tuaj një pamje krejtësisht të pëlqyeshme. Materiali është prej çeliku në mgjyrë të zezë duke e bërë këtë ndriçues mjaft cilësor. 

Përmasat
Lartësia (në mm) 1500
Diametri (në mm) 580

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështisë) IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz 
Numri i llambave dhe fuqia 10X4,5W
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 39714 i koleksionit Nucetto. Ndriçuesi modern Nucetto i sjellë ky në formën e një llambadari modern, duke bashkuar kështu klasin dhe modernen. I sjell ambientit të cilin dekoron një pamje të bukur dhe të kohëve të fundit duke i dhënë ambientit tuaj një pamje krejtësisht të pëlqyeshme. Materiali është prej çeliku në mgjyrë të zezë duke e bërë këtë ndriçues mjaft cilësor. 

Përmasat
Lartësia (në mm) 1500
Diametri (në mm) 580

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështisë) IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz 
Numri i llambave dhe fuqia 10X4,5W