Ndriçues i varur Eglo 33165 Townshend
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products
-62%
Ndriçues i varur Eglo 33165 Townshend
Ndriçues i varur Eglo 33165 Townshend
Ndricues Eglo 33165 - Teoren

Ndriçues i varur Eglo 33165 Townshend

Available:Në gjëndje
9,900 Lek 26,100 Lek
Image
Secure
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 33165 i koleksionit Townshend. Ndiçues vintage, cilësor dhe mjaftë i mire.  Në formë varseje ky ndriçues është ideal për të dekoruar ambientet e brendshme si zyra salla ngrënjeje apo dhe sallone të ndryshme. Materiali i tij është çeliku të bardhë dhe një shufre druri tepër solide dhe të lehtë. 

Përmasat
Lartësia (në mm) 1100
Gjerësia (në mm) 100
Gjatësia (në mm) 1000

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështisë) IP20
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia 6X60W


Ndriçues i varur Eglo. Modeli 33165 i koleksionit Townshend. Ndiçues vintage, cilësor dhe mjaftë i mire.  Në formë varseje ky ndriçues është ideal për të dekoruar ambientet e brendshme si zyra salla ngrënjeje apo dhe sallone të ndryshme. Materiali i tij është çeliku të bardhë dhe një shufre druri tepër solide dhe të lehtë. 

Përmasat
Lartësia (në mm) 1100
Gjerësia (në mm) 100
Gjatësia (në mm) 1000

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështisë) IP20
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia 6X60W