Ndriçues i varur Eglo 39712 Nucetto
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues i varur Eglo 39712 Nucetto

Available:Në gjëndje
33,000 Lek
Image
Secure

Ndriçues i varur Eglo. Modeli 39712 pjesë e koleksionit Nucetto. Një ndriçues modern me detaje mnimaliste duke i dhënë kështu ketij ndriçuesi dy pika kyçe. Ai është i thjeshtë dhe elegant njëkohësisht. I bukur për të dekoruar thuajse çdo ambient në shtëpinë tuaj. Me material cilësor çeliku në ngjyrë të zezë. Merrni të renë në shtëpinë tuaj.

Përmasat

 • Lartësia (në mm) 1500
 • Gjerësia (në mm) 100
 • Gjatësia (në mm) 1170
 • Gjatësia e kanopit (në mm) 1130
 • Gjerësia e kanopit (në mm) 60
 • Lartësia e kanopit (në mm) 30

 

Informacione teknike

 • Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështisë) IP20
 • Klasa e sigurisë 2
 • Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz 
 • Numri i llambave dhe fuqia 5X4,5W

Ndriçues i varur Eglo. Modeli 39712 pjesë e koleksionit Nucetto. Një ndriçues modern me detaje mnimaliste duke i dhënë kështu ketij ndriçuesi dy pika kyçe. Ai është i thjeshtë dhe elegant njëkohësisht. I bukur për të dekoruar thuajse çdo ambient në shtëpinë tuaj. Me material cilësor çeliku në ngjyrë të zezë. Merrni të renë në shtëpinë tuaj.

Përmasat

 • Lartësia (në mm) 1500
 • Gjerësia (në mm) 100
 • Gjatësia (në mm) 1170
 • Gjatësia e kanopit (në mm) 1130
 • Gjerësia e kanopit (në mm) 60
 • Lartësia e kanopit (në mm) 30

 

Informacione teknike

 • Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështisë) IP20
 • Klasa e sigurisë 2
 • Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz 
 • Numri i llambave dhe fuqia 5X4,5W