Moment Wood Express
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Moment Wood Express

Available:Në gjëndje
 • Kategoria:All
330 Lek
Image
Secure

Ngjit dru shumë shpejt. Fortësia fillestare pas 5 minutash, Moment Wood nuk përmban tretës dhe është i përshtatshëm për ngjitjen e llojeve të ndryshme të drurit, kompoziteve të drurit dhe laminateve. 250g

 

Ngjit dru shumë shpejt. Fortësia fillestare pas 5 minutash, Moment Wood nuk përmban tretës dhe është i përshtatshëm për ngjitjen e llojeve të ndryshme të drurit, kompoziteve të drurit dhe laminateve. 250g