Mobilje tualeti Vitra Mia 40cm
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Mobilje tualeti Vitra Mia 40cm

Available:Në gjëndje
22,800 Lek
Image
Secure

Mobilje tualeti Vitra Mia VI-75022

 • Moblije tualeti Vitra MIA VI-75022 40CM i varur në mur me pasqyrë të bardhë me shkëlqim
 • Mobilje e varur me derë me mbyllje të butë me dorezë të kromuar, e kompletuar me lavaman qeramik, pasqyrë dhe llambë LED. 
 • Esenciale dhe e rafinuar, me linja të dizajnuara për t'u përshtatur me çdo ambient banjo. Ky komplet përfshin bazën e kabinetit me dy sirtarë me doreza të kromuara, lavaman qeramik dhe pasqyrë të kompletuar me llambë aplikuese me teknologji LED. 
 • Thellësia e reduktuar e kabinetit e bën këtë artikull të gjithanshëm, që kursen hapësirë ​​dhe të lehtë për t'u instaluar.

Informacione teknike 

Marka : VitrA
Origjina :Turqi
Ngjyra : E bardhë

Përmasat e kabinetit
Lartësia: 60 cm
Gjatësia: 40 cm 
Gjerësia: 60 cm

Përmasat e pasqyrës 
Lartësia: 62 cm
Gjatësia: 78.5 cm
Gjerësia: 1.8 cm

Mobilje tualeti Vitra Mia VI-75022

 • Moblije tualeti Vitra MIA VI-75022 40CM i varur në mur me pasqyrë të bardhë me shkëlqim
 • Mobilje e varur me derë me mbyllje të butë me dorezë të kromuar, e kompletuar me lavaman qeramik, pasqyrë dhe llambë LED. 
 • Esenciale dhe e rafinuar, me linja të dizajnuara për t'u përshtatur me çdo ambient banjo. Ky komplet përfshin bazën e kabinetit me dy sirtarë me doreza të kromuara, lavaman qeramik dhe pasqyrë të kompletuar me llambë aplikuese me teknologji LED. 
 • Thellësia e reduktuar e kabinetit e bën këtë artikull të gjithanshëm, që kursen hapësirë ​​dhe të lehtë për t'u instaluar.

Informacione teknike 

Marka : VitrA
Origjina :Turqi
Ngjyra : E bardhë

Përmasat e kabinetit
Lartësia: 60 cm
Gjatësia: 40 cm 
Gjerësia: 60 cm

Përmasat e pasqyrës 
Lartësia: 62 cm
Gjatësia: 78.5 cm
Gjerësia: 1.8 cm