Mobilje tualeti VitrA Mia Cordoba
Mobilje tualeti VitrA Mia Cordoba

Mobilje tualeti VitrA Mia Cordoba

13,900 Lek
22,800 Lek
Mobilje tualeti VitrA Mia Cordoba Mbyllja e ngadaltë: Veçoria vetë-ngadalësuese e sirtarëve dhe dyerve siguron përdorim të sigurt dhe të qetë për fëmijët dhe të moshuarit. Rubineti i lavamanit nuk është i përfshirë. Përfshin kabinetin, lavamanin, pasqyrën dhe ndriçimin Led. 7462l003-0001 Lavaman Vitra është i përfshirë në produkt. Mobilje tualeti...

Instock

Përshkrimi

Mobilje tualeti VitrA Mia Cordoba

  • Mbyllja e ngadaltë: Veçoria vetë-ngadalësuese e sirtarëve dhe dyerve siguron përdorim të sigurt dhe të qetë për fëmijët dhe të moshuarit.
  • Rubineti i lavamanit nuk është i përfshirë.
  • Përfshin kabinetin, lavamanin, pasqyrën dhe ndriçimin Led.
  • 7462l003-0001 Lavaman Vitra është i përfshirë në produkt.
  • Mobilje tualeti VitrA Mia Cordoba eshte Bërë nga Materiali Mdf Lam.

Informacione teknike

Marka:

 VitrA

Origjina:

Turqi

Familja:

Mia

Kodi:

VI-75064

Materiali:

MDF Lam / Qeramike

Ngjyra:

Kafe

Ngjyra e lavamanit:

E bardhe

Ndricim Led:

 Po

Opsione shtese:

2 sirtare

Garancia:

2 vjet

 

Permasat

Permasat e pasqyres:

38.5x62 cm 

Permasat e mobiljes:

39x28x39 cm

Artikuj të lidhur