LOCTITE LB 8150, 500G Spraj kundra korrozionit
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

LOCTITE LB 8150, 500G Spraj kundra korrozionit

Available:Në gjëndje
3,000 Lek
Image
Secure
LOCTITE
LB 8150 kanoçe
LOCTITE LB 8151 aerosol
• Lubrifikant me bazë nafte
ngarkuar me grafit dhe grimca
metalike, me rezistencë të lartë
termike dhe për për përdorim në
aplikime të vështira.
• Shtresat nuk avullojnë ose
ngurtësohen në temperatura
ekstreme të larta ose të ulëta.
Për përdorim në montime deri
në 900°C.
LOCTITE
LB 8150 kanoçe
LOCTITE LB 8151 aerosol
• Lubrifikant me bazë nafte
ngarkuar me grafit dhe grimca
metalike, me rezistencë të lartë
termike dhe për për përdorim në
aplikime të vështira.
• Shtresat nuk avullojnë ose
ngurtësohen në temperatura
ekstreme të larta ose të ulëta.
Për përdorim në montime deri
në 900°C.