LOCTITE 638, 50ml Bllokues per ciftezime cilindrike

3,700 Lek
Sale
LOCTITE638• Rezistente ndaj temperaturavetë larta.• Ngjit dhe në prezencën endotësve si vajrat industial.• I shkëlqyer për aplikime nëmetale dhe në substraktet etyre pasive si çeliku inoks.• Ideal për boshtet etransmisionit, marshet,ingranazhet dhe pjesë të tjeratë ngjashme cilindrike.

Instock

Përshkrimi

LOCTITE
638
• Rezistente ndaj temperaturave
të larta.
• Ngjit dhe në prezencën e
ndotësve si vajrat industial.
• I shkëlqyer për aplikime në
metale dhe në substraktet e
tyre pasive si çeliku inoks.
• Ideal për boshtet e
transmisionit, marshet,
ingranazhet dhe pjesë të tjera
të ngjashme cilindrike.

Artikuj të lidhur