LLAMBE VARESE HOROZ NOVA
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

LLAMBE VARESE HOROZ NOVA

Available:Në gjëndje
5,000 Lek
Color
BLACK
BLUE
ORANGE
PINK
PURPLE
WHITE
Image
Secure

LLAMBE VARESE HOROZ NOVA HL876L

 • Fuqia e llambës kryesore është 6 W, baza është e tipit E27.
 • Llambe varese Horoz Nova mundësohet nga 220v.
 • Llambe varese Horoz Nova ka një vlerësim IP20 të mbrojtjes nga pluhuri dhe lagështia, kështu që do të jetë një zgjedhje e mirë për përdorim shtëpiak në dhoma të thata dhe pa pluhur. 
 • Llamba ka një shkallë minimale të mbrojtjes nga pluhuri dhe lagështia, kështu që nuk rekomandohet përdorimi i saj në dhoma me lagështi të lartë dhe pluhur, si dhe në rrugë. 

Informacionet Teknike

Marka

HOROZ

Kodi

HZ-020-003-0005

Familja

NOVA

Origjina 

Turqi

Ngjyra / Materiali

Metal 

Tempratura e ndricimit

4200K

Fluksi i ndricimit

-

Tensioni i rrjetit elektrik:

220-240 V

Fuqia e ndricimit

6W

Nr i llambave

1

Ngjyra e llambes

-

Shkalla e mbrojtjes

IP20
Garancia

3 vjet

 

Përmasat 

Lartësia :

88.5 cm

Gjerësia :

-

Diametri:

25 cm

LLAMBE VARESE HOROZ NOVA HL876L

 • Fuqia e llambës kryesore është 6 W, baza është e tipit E27.
 • Llambe varese Horoz Nova mundësohet nga 220v.
 • Llambe varese Horoz Nova ka një vlerësim IP20 të mbrojtjes nga pluhuri dhe lagështia, kështu që do të jetë një zgjedhje e mirë për përdorim shtëpiak në dhoma të thata dhe pa pluhur. 
 • Llamba ka një shkallë minimale të mbrojtjes nga pluhuri dhe lagështia, kështu që nuk rekomandohet përdorimi i saj në dhoma me lagështi të lartë dhe pluhur, si dhe në rrugë. 

Informacionet Teknike

Marka

HOROZ

Kodi

HZ-020-003-0005

Familja

NOVA

Origjina 

Turqi

Ngjyra / Materiali

Metal 

Tempratura e ndricimit

4200K

Fluksi i ndricimit

-

Tensioni i rrjetit elektrik:

220-240 V

Fuqia e ndricimit

6W

Nr i llambave

1

Ngjyra e llambes

-

Shkalla e mbrojtjes

IP20
Garancia

3 vjet

 

Përmasat 

Lartësia :

88.5 cm

Gjerësia :

-

Diametri:

25 cm