Lavaman+Kollonë S20 VitrA
Lavaman+Kollonë S20 VitrA
Lavaman+Kollonë S20 VitrA

Lavaman+Kollonë S20 VitrA

12,500 Lek
Sale
Lavaman+Kollonë S20 VitrA Lavaman+Kollonë S20 VitrA me një stil të sofistikuar që shton elegancën në dekorin e tualetit tuaj. Me materialin prej qeramike garanton qëndrueshmëri afatgjatë, lehtësi pastrimi dhe mirëmbajtje. Lavaman+Kollonë S20 VitrA vendoset poshtë në tuaj dhe ju ofron një stil bashkëkohor, të përshtatshëm me çdo arredim tualeti.  Informacione...

Instock

Përshkrimi

Lavaman+Kollonë S20 VitrA
  • Lavaman+Kollonë S20 VitrA me një stil të sofistikuar që shton elegancën në dekorin e tualetit tuaj.
  • Me materialin prej qeramike garanton qëndrueshmëri afatgjatë, lehtësi pastrimi dhe mirëmbajtje.
  • Lavaman+Kollonë S20 VitrA vendoset poshtë në tuaj dhe ju ofron një stil bashkëkohor, të përshtatshëm me çdo arredim tualeti. 

Informacione teknike 

Marka:

VitrA

Origjina:

Turqi

Seria:

S20

Kodi:

  • VI-5503B003-001
  • VI-5529B003-0156

Materiali:

Qeramike

Ngjyra:

E bardhë

Vendosja:

Në dysheme dhe në mur

Garancia:

5 vjet

 

Përmasat e Lavamanit:

Gjatësia (në cm):

60 cm

Lartësia (në cm):

17.5 cm

Thellësia (në cm):

46 cm

 

Përmasat e Kollonës:

Gjerësia (në cm):

21 cm

Lartësia (në cm):

68.5 cm

Thellësia (në cm):

23.5 cm

 

Artikuj të lidhur