Llambë LED Eglo 10682

1,350 Lek
Sale
Llambë LED Eglo 10682Llambë smart me ndriçim dhe ngjyra të rregullueshme Përmasat Diametri (në mm): 45 Gjatësia (në mm): 80 Informacione teknikeTemperatura e ngjyrës: RGB+WWFuqia e ndriçimit: 4W Lloji i folesë: E14-LED-RGBW-P45Klasa e efikasitetit të energjisë: GJetëgjatësia 15000 orë përdorimi

Instock

Përshkrimi

Llambë LED Eglo 10682
Llambë smart me ndriçim dhe ngjyra të rregullueshme

Përmasat
Diametri (në mm): 45
Gjatësia (në mm): 80

Informacione teknike
Temperatura e ngjyrës: RGB+WW
Fuqia e ndriçimit: 4W
Lloji i folesë: E14-LED-RGBW-P45
Klasa e efikasitetit të energjisë: G
Jetëgjatësia 15000 orë përdorimi

Artikuj të lidhur