Krahe koke dushi 40cm Vitra Origin
Krahe koke dushi 40cm Vitra Origin

Krahe koke dushi 40cm Vitra Origin

8,900 Lek
Sale
 Krahe koke dushi 40cm Vitra Origin Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proceset e mirëmbajtjes. Informacione teknike Marka: Vitra Origjina: Turqi Modeli: Krah dushi Kodi: VI-A4565234 Materiali: Krom Ngjyra:  E kromuar...

Instock

Përshkrimi

 Krahe koke dushi 40cm Vitra Origin

 • Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proceset e mirëmbajtjes.

Informacione teknike

Marka:

Vitra

Origjina:

Turqi

Modeli:

Krah dushi

Kodi:

VI-A4565234

  Materiali:

  Krom

  Ngjyra: 

  E kromuar

  Lidhja me rrjetin:

   -

  Nr i funksioneve:

  1/2''

  Forma:

  Katrore

  Garancia:

   2 vjet


  Përmasat

  Gjatësia e kokës (në cm):

  50 cm

  Artikuj të lidhur