Kondicioner Hokkaido 12000 BTU
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products
-20%
Kondicioner Hokkaido 12000 BTU
Kondicioner Hokkaido 12000 BTU
Kondicioner Hokkaido 12000 BTU

Kondicioner Hokkaido 12000 BTU

Available:Out of Stock
62,900 Lek 78,900 Lek
Secure
Kondicioner Hokkaido 12000 BTU
 • Super jonizues - Eliminon aromat, pluhurin, tymin dhe grimcat e polenit, duke lëshuar anione dhe katione, duke ofruar ajër të pastër dhe një mjedis të shëndetshëm.
 • Funksioni  Follow Me - Funksioni Follow Me ju bën të ndiheni rehat çdo orë pasi rregullon automatikisht temperaturën e ambientit të kondicionerit sipas sensorit inteligjent .
 • Funksioni Super Cool - Me një prekje të thjeshtë, mund të aktivizoni modalitetin Super Cool dhe të vendosni temperaturën e dhomës deri në 17 ° C
 • Modaliteti iECO - Kondicionerët  Hokkaido kanë teknologji të kursimit të energjisë iECO, e cila lejon komoditetin të zgjasë për 8 orë, me nivele të rritura të kursimeve. IECO është në dispozicion vetëm kur ftohja është në veprim.
 • Ftohja dhe ngrohja e menjehershme- Kondicionerët Inverter Quattro përdorin teknologjinë e fundit me fryrje  të fuqishme për të arritur rehati të menjëhershme.
 • Dizajni - Grila e daljes dhe ventilatori ridizenjuar dhe i optimizuar për të përmirësuar rrjedhën e ajrit dhe për të zvogëluar zhurmën. Ky kondicioner ruan temperaturën e dëshiruar dhe krijon ambjentin perfekt, duke u kombinuar lehtësisht me dekorin tuaj.
 • Funksional në kushte ekstreme. - Këmbyesi i nxehtësisë i njësisë së jashtme prej Alumini hidrofilik  trajtohet me një shtresë të veçantë për të përmirësuar rezistencën ndaj korrozionit nga agjentët atmosferikë.
 • Alarmi i rrjedhjes së ftohësit. - Nëse temperaturat e qarkut ftohës janë të parregullta për shkak të rrjedhjes, një kod i veçantë i defektit (EC) lejon identifikimin e kësaj gjendjeje.

Informacione teknike

Marka Hokkaido
Tipi Mural
Lloji Inverter
Kapaciteti ne ngrohje 12000 (3700-14000) BTU
Kapaciteti ne ftohje 13000 (3000-14400) BTU
Energjia qe harxhon ne ngrohje 3.5 KW/orë
Energjia qe harxhon ne ftohje 4.0 KW/ore
Klasa e energjisë në ftohje:  A+++
Klasa e energjisë në ngrohje A++
Niveli i zhurmes  54 dB
Garancia 2 vjet

 

Permasat

Gjatesia  700 mm
Gjeresia  275 mm
Lartesia  550 mm
Kondicioner Hokkaido 12000 BTU
 • Super jonizues - Eliminon aromat, pluhurin, tymin dhe grimcat e polenit, duke lëshuar anione dhe katione, duke ofruar ajër të pastër dhe një mjedis të shëndetshëm.
 • Funksioni  Follow Me - Funksioni Follow Me ju bën të ndiheni rehat çdo orë pasi rregullon automatikisht temperaturën e ambientit të kondicionerit sipas sensorit inteligjent .
 • Funksioni Super Cool - Me një prekje të thjeshtë, mund të aktivizoni modalitetin Super Cool dhe të vendosni temperaturën e dhomës deri në 17 ° C
 • Modaliteti iECO - Kondicionerët  Hokkaido kanë teknologji të kursimit të energjisë iECO, e cila lejon komoditetin të zgjasë për 8 orë, me nivele të rritura të kursimeve. IECO është në dispozicion vetëm kur ftohja është në veprim.
 • Ftohja dhe ngrohja e menjehershme- Kondicionerët Inverter Quattro përdorin teknologjinë e fundit me fryrje  të fuqishme për të arritur rehati të menjëhershme.
 • Dizajni - Grila e daljes dhe ventilatori ridizenjuar dhe i optimizuar për të përmirësuar rrjedhën e ajrit dhe për të zvogëluar zhurmën. Ky kondicioner ruan temperaturën e dëshiruar dhe krijon ambjentin perfekt, duke u kombinuar lehtësisht me dekorin tuaj.
 • Funksional në kushte ekstreme. - Këmbyesi i nxehtësisë i njësisë së jashtme prej Alumini hidrofilik  trajtohet me një shtresë të veçantë për të përmirësuar rezistencën ndaj korrozionit nga agjentët atmosferikë.
 • Alarmi i rrjedhjes së ftohësit. - Nëse temperaturat e qarkut ftohës janë të parregullta për shkak të rrjedhjes, një kod i veçantë i defektit (EC) lejon identifikimin e kësaj gjendjeje.

Informacione teknike

Marka Hokkaido
Tipi Mural
Lloji Inverter
Kapaciteti ne ngrohje 12000 (3700-14000) BTU
Kapaciteti ne ftohje 13000 (3000-14400) BTU
Energjia qe harxhon ne ngrohje 3.5 KW/orë
Energjia qe harxhon ne ftohje 4.0 KW/ore
Klasa e energjisë në ftohje:  A+++
Klasa e energjisë në ngrohje A++
Niveli i zhurmes  54 dB
Garancia 2 vjet

 

Permasat

Gjatesia  700 mm
Gjeresia  275 mm
Lartesia  550 mm