Koke Mishel M28 (2Cop) Per Grup Dushi Grb Eco Prime

500 Lek
1,500 Lek
Koke Mishel M28 (2Cop) Per Grup Dushi Grb Eco Prime  Grup Lavamani të markës GRB I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombëtarisht. E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje. Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar Informacione teknike Marka: GRB Origjina:...

Instock

Përshkrimi

Koke Mishel M28 (2Cop) Per Grup Dushi Grb Eco Prime 

  • Grup Lavamani të markës GRB
  • I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombëtarisht.
  • E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje.
  • Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar


Informacione teknike

Marka:

GRB

Origjina:

Spanja

Familja:

Eco Prime

Kodi:

GRB-010070

Ngjyra:

Krom

 

 

 

Artikuj të lidhur