Koke dushi GRB Kit
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products
-45%
Koke dushi GRB Kit
Koke dushi GRB Kit

Koke dushi GRB Kit

Available:Në gjëndje
3,200 Lek 5,900 Lek
Image
Secure

Koke dushi GRB Kit + Zorre Dushi GRBS-05040001 

 • Koke dushi GRB Kit ,produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar
 • I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht 
 • E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje , Mbështetje e rregullueshme e tubit, dorezë e kokes se dushit me 3 funksione dhe zorrë Silver 170 cm.
 • Pjesa inovative e brendshme kundër gëlqeres dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proceset e mirëmbajtjes.
 • Me një sipërfaqe të bardhë që bën të padukshme njollat ​​e gëlqeres. Sistemi kundër gëlqeres. Shmangni bllokimin dhe pastrimin e shpejtë. 
 • Edhe në qoftë se dallohen nga cilësi e lartë dhe dizajn i rafinuar, ky koleksion është i vendosur brenda një game të çmimeve konkurruese falë teknikave të reja të prodhimit.   

Informacione teknike

Marka

 GRB

Origjina

 Spanja

Seria

 Kit

Kodi

 GRBS-05040001 

Materiali

 Krom ABS

Lartesia ne aerator

 75mm

Lidhja me rrjetin

 1/2"

Ndjeshmëria dhe akustika sipas normës

 EN ISO 3822

Garancia

 5 vjet


Përmasat

Gjatesia e kokes se dushit

 25 cm

Gjatesia e zorres se dushit

 170 cm

Diametri

 12.5 cm

Koke dushi GRB Kit + Zorre Dushi GRBS-05040001 

 • Koke dushi GRB Kit ,produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar
 • I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht 
 • E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje , Mbështetje e rregullueshme e tubit, dorezë e kokes se dushit me 3 funksione dhe zorrë Silver 170 cm.
 • Pjesa inovative e brendshme kundër gëlqeres dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proceset e mirëmbajtjes.
 • Me një sipërfaqe të bardhë që bën të padukshme njollat ​​e gëlqeres. Sistemi kundër gëlqeres. Shmangni bllokimin dhe pastrimin e shpejtë. 
 • Edhe në qoftë se dallohen nga cilësi e lartë dhe dizajn i rafinuar, ky koleksion është i vendosur brenda një game të çmimeve konkurruese falë teknikave të reja të prodhimit.   

Informacione teknike

Marka

 GRB

Origjina

 Spanja

Seria

 Kit

Kodi

 GRBS-05040001 

Materiali

 Krom ABS

Lartesia ne aerator

 75mm

Lidhja me rrjetin

 1/2"

Ndjeshmëria dhe akustika sipas normës

 EN ISO 3822

Garancia

 5 vjet


Përmasat

Gjatesia e kokes se dushit

 25 cm

Gjatesia e zorres se dushit

 170 cm

Diametri

 12.5 cm