Kapak Acanto Slim Soft Close Vitra

4,400 Lek
Sale
Kapak Acanto Slim Soft Close Vitra Kapak Acanto Slim Soft Close Vitra është e punuar me termofiksues të bardhë .  Dizajni është kompakt, i hollë , me një linjë të butë dhe është i pajisur me një mbyllje të butë të mbyllur , e cila shmang ndikimin e dhunshëm dhe të zhurmshëm gjatë mbylljes, duke siguruar...

Instock

Përshkrimi

Kapak Acanto Slim Soft Close Vitra

  • Kapak Acanto Slim Soft Close Vitra është e punuar me termofiksues të bardhë . 
  • Dizajni është kompakt, i hollë , me një linjë të butë dhe është i pajisur me një mbyllje të butë të mbyllur , e cila shmang ndikimin e dhunshëm dhe të zhurmshëm gjatë mbylljes, duke siguruar qëndrueshmëri më të madhe me kalimin e kohës.
  • Materiali përbërës është i rehatshëm dhe pastrohet lehtësisht, duke e bërë këtë produkt të përshtatshëm për ambjentin tuaj.  

Informacionet teknike

Marka

VitrA

Kodi

ARR-500604013

Origjina

Turqi

Seria 

Acanto

Materiali

-

Forma

Ngjyra

E bardhë

Soft-Close

Po

Garancia

10 vjet

 

Permasat

 Gjatësia

60,1 cm 

Gjerësia

50 cm 

Artikuj të lidhur