Kabëll elektrik FROR 3x2.5mm
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Kabëll elektrik FROR 3x2.5mm

Available:Në gjëndje
182 Lek
Image
Secure
Kabëll elektrik FROR 3x2.5 mm²
Kabëll fleksibël për tension të ulët. Përbërja e përcjellësit është prej bakri. Është i disponueshëm në seksione dhe ngjyra të ndryshme. Ka dy shtresa izolimi prej materiali PVC- je, ngjyra e jashtme është gri, limitet e temperaturës janë -5- 60° në gjendje të lirë dhe -30- 60° i fiksuar.

Informacione Teknike
  Marka General Cavi
  Seria Fror percjelles elektrik
  Kodi ABB2CSK3355CH
  Tensioni FROR 450/750V
  Temperatura e punes +5°C - +60°C në përcjellës
  Materiali Baker
  Materiali izolues PVC T12/PVC TM2
  Paketimi  100 m
   
  Kabëll elektrik FROR 3x2.5 mm² Kabëll fleksibël për tension të ulët. Përbërja e përcjellësit është prej bakri. Është i disponueshëm në seksione dhe ngjyra të ndryshme. Ka dy shtresa izolimi prej materiali PVC- je, ngjyra e jashtme është gri, limitet e temperaturës janë -5- 60° në gjendje të lirë dhe -30- 60° i fiksuar.
  Informacione Teknike
   Marka General Cavi
   Seria Fror percjelles elektrik
   Kodi ABB2CSK3355CH
   Tensioni FROR 450/750V
   Temperatura e punes +5°C - +60°C në përcjellës
   Materiali Baker
   Materiali izolues PVC T12/PVC TM2
   Paketimi  100 m