Kabëll elektrik fleksibël (gri), rezistent ndaj zjarrit
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Kabëll elektrik fleksibël (gri), rezistent ndaj zjarrit

Available:Në gjëndje
29 Lek
Size
Image
Secure
Kabell fleksibël, me perberje nga polyvinyl chloride termoplastik ,dhe me percjelles bakri,shkalla e izolimit normale. I aplikueshem për instalime elektrike të brendshme dhe rezistent ndaj temperaturave.I prodhuar ne ngjyrat standarte .Gri,e zeze,e kuqe,blu,kafe e verdhe jeshile,etj.Gjate instalimit duhet patur kujdes te mos bashkohen me objekte me temperature me te madhe se 85 grade.
Specifikime teknike
 • Temperatura e punës: +5°C - +60° C on the conductor
 • Materiali i izolimit: PVCR2
 • Tensioni: N07VK-K 240V
 • Paketimi: 100m
 • Tipi: Percjelles elektrike
 • Marka: General Cavi
Kabell fleksibël, me perberje nga polyvinyl chloride termoplastik ,dhe me percjelles bakri,shkalla e izolimit normale. I aplikueshem për instalime elektrike të brendshme dhe rezistent ndaj temperaturave.I prodhuar ne ngjyrat standarte .Gri,e zeze,e kuqe,blu,kafe e verdhe jeshile,etj.Gjate instalimit duhet patur kujdes te mos bashkohen me objekte me temperature me te madhe se 85 grade. Specifikime teknike
 • Temperatura e punës: +5°C - +60° C on the conductor
 • Materiali i izolimit: PVCR2
 • Tensioni: N07VK-K 240V
 • Paketimi: 100m
 • Tipi: Percjelles elektrike
 • Marka: General Cavi