Izolues per elemente te filetuar LOCTITE 577, 50ML
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Izolues per elemente te filetuar LOCTITE 577, 50ML

Available:Në gjëndje
2,850 Lek
Image
Secure
LOCTITE
577
• Ngjitës - izolues për përdorim
të përgjithshëm për të gjithë
elementet e filetuar metalik.
• I përshtatshëm për aplikime
të shpejta në temperaturë të
ulët dhe për mirëmbajtjen e
impianteve në natyrë.

LOCTITE
577
• Ngjitës - izolues për përdorim
të përgjithshëm për të gjithë
elementet e filetuar metalik.
• I përshtatshëm për aplikime
të shpejta në temperaturë të
ulët dhe për mirëmbajtjen e
impianteve në natyrë.