Grup Vaske Monobllok Vitra Root

67,000 Lek
Sale
Grup Vaske Monobllok Vitra Root Karakteristikë e shtuar: Raft me rezistencë të lartë me sipërfaqe të ngurtë dhe mbajtës dushi i integruar, kemi gjithashtu izolim me ujë të nxehtë. Teknologji Vitra Root, temperaturë konstante, punon me të gjitha llojet e kaldajave. Nuk ka presion minimal, nuk ka nevojë për kalibrim....

Instock

Përshkrimi

Grup Vaske Monobllok Vitra Root

  • Karakteristikë e shtuar: Raft me rezistencë të lartë me sipërfaqe të ngurtë dhe mbajtës dushi i integruar, kemi gjithashtu izolim me ujë të nxehtë.
  • Teknologji Vitra Root, temperaturë konstante, punon me të gjitha llojet e kaldajave.
  • Nuk ka presion minimal, nuk ka nevojë për kalibrim.
  • Kokë metalike anti-calc dhe vetë-kalibruese e certifikuar Aenor.
  • Niveli i sigurisë C2, maksimumi 50°C.
  • Dush dore Dream 1F dhe zorrë dushi Silver 170 cm.

Informacione teknike

Marka:

VITRA

Origjina:

TURQI

Kodi:

VI-A42741EXP

Materiali i jashtëm:

Metal i kromuar

Lloji:

Termostatik

Perfshihet koke dushi:

Po

Instalimi:

Ne mur 

Gjatësia e tubit fleksibël:

17 cm

Buton sigurie (50'):

PO

Termostat:

PO

Lidhja me rrjetin:

1/2"

Rregullues lartësisë:

PO

Garancia:

5 Vjet

 

Përmasat

Gjatësia (në cm):

170 cm

Artikuj të lidhur