Grup Lavapjate Vitra Minimax-S

14,000 Lek
Sale
Grup Lavapjate Vitra Minimax-S  Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar. E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje. Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe...

Instock

Përshkrimi

Grup Lavapjate Vitra Minimax-S 

  • Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar.
  • E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje.
  • Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proceset e mirëmbajtjes.
  • Edhe në qoftë se dallohen nga cilësi e lartë dhe dizajn i rafinuar, ky koleksion është i vendosur brenda një game të çmimeve konkurruese falë teknikave të reja të prodhimit.
  • I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombëtarisht.


Informacione teknike

Marka:

VITRA

Origjina:

Turqi

Seria:

minimax-s
Kodi:

VI-A4209136

Lloji:

Rubinet kuzhine

Vrima e rekomanduar:

35mm për instalim

Perfshihen tubat fleksibël:

Po

Lidhja me rrjetin:

1/2"

Ndjeshmëria dhe akustika sipas normës:

EN ISO 3822

Garancia:

5 vjet


Përmasat

Gjatësia (në cm):

10.6 cm

Lartësia (në cm):

90.5 cm

Artikuj të lidhur